SmakÅsFilm søndag 14. oktober

Velkommen til tidenes første SmakÅsFilm – en splitter ny matfilmfestival som vi gjør unna på én eneste dag, som en del av SmakÅs!

Vi sparker dagen i gang med en gratisvisning, og ellers selges enkeltbilletter for kun 90 kr gjennom hele dagen. Skal du se flere enn én film, lønner det seg med dagspasset til 170 kr!

PROGRAM

12.00 GRATIS KINO: ROTTATOUILLE (norske stemmer, 7 år)
I den animerte filmen, «Rottatouille», drømmer rotta Remy om å bli en fransk mesterkokk, mot familiens ønsker og det faktum at han er en rotte i en desidert gnagerfiendtlig yrkesgruppe.

14.00-15.00 MATPAKKEPAUSE
Ta med matpakke, kjøp noe å drikke fra Café Falsen og spis i kinovestibylen eller i Borggården. Da kommer du i den rette stemninga til The Lunchbox.

15.00 THE LUNCHBOX (tillatt for alle)
Bare en av en million lunsjbokser i Mumbais 120 år gamle lunsjbokssystem leveres til feil adresse. «The Lunchbox» er historien om denne ene feilleveringen.

16.45-17.45 SUSHIPAUSE
Få 10% rabatt på sushi hos NT-kiosken, så du har noe japansk i magen til Ramen Shop starter! Vis frem kinobilletten din for å utløse rabatten.

17.45 RAMEN SHOP (6 år)
Masato, en ung Ramen-chef, forlater sin hjemby i Japan for å legge ut på en kulinarisk reise til Singapore for å finne sannheten om sin familie. Der oppdager han mer enn familiehemmeligheter og delikate oppskrifter. Årets beste matfilm er omtalt som «en gastronomisk tilnærming til tilgivelse og forsoning»!

19.15-20.00 PAUSE. BAREN ER ÅPEN.
Unn deg en pause før du blir dratt inn i den kulinariske filmen «En trettimeters reise»!

20.00 EN TRETTIMETERS REISE (7 år)
Kadam-familien, anført av overhodet Papa, slår seg ned i den sørfranske landsbyen Saint-Antonin-Noble-Val – sjarmerende, bildeskjønn og elegant – det perfekte sted å slå seg ned og åpne en indisk restaurant, Maison Mumbai. Det vil si, det er en god idé inntil Madame Mallory, sjefen for den klassisk franske Michelin-restauranten Le Saule Pleureur, får høre om det.

Arrangementet på Ås kinoteaters facebookside